Tuesday, August 11, 2015

Dropship Agent, Side income, Duit lebih, Bisnes

As salam semua..
Lama tak update blog..
Padahal banyak ja yg dh tulis...Semua masuk dalam draft..
Nak publish tak ter publish... Terok nya bahasa sekarang hahahahah...
Sekarang busy kerja..So jarang2 la update blog...
Update blog pun bila betol2 lapang ja..

Dalam erti kata lain sekarang ni tengah lapang habis la ni hehehe...
Sebab tahun ni banyak sangat event...
Tak terkejar semua event tu...
Ni pun actually ada keja nak buat...
Tapi cari la jugak ruang nak buat entry ni...

Kalau tengok entry pun dah bole agak kan...
Sekarang nana cari sapa nak jadi dropship...
Nana ada jual macam2 baju, handbag, ngan perfume..
Tapi disebabkan kekangan masa tu... Bisnes slow jadinyer..
So sapa yang nak jadi dropship...Bole la pm nana...

Lagi 1 sapa yang nak jadi agen tudung pun bole...
bole register kat SINI
Agen tudung SIMPLE HIJAB!!
Nak jadi agen ni senang ja... Tak yah nk bayar2 bagai..
Tak rugi pun jadi agen tudung... Tekan link tu tuk baca syarat2 dia...
Syarat2 simple sgt2...

Sekarang pun memasing kena buat bisnes tuk cari duit lebih...
Sapa la nak bagi duit kat kita kalau kita tak cari sendiri yedok?
Apa2 pun bole la pm nana...
Jangan risau..Nak tanya ja pun bole...

Sekarang nana buat 3 bisnes

1. Bisnes pakaian, tudung, pin tudung, handbag ngan perfume
2. Agen simple hijab

Sebarang pertanyaan :

Bole add FB nana : FARAH NANA RUSLAN
Wechat nana : FarahNanaRuslan
Whatsapp : 0164851530 ( for bisnes ONLY!)
Insta : @nanaruslan

Rezeki semua dari Allah..
Cepat dan lambat semua DIA yang tentukan..
Kalau kita tak mulakan langkah..
Siapa nak mulakan?

Wednesday, February 4, 2015

Nak cari side income? PM laju2 kat nana

Assalamualaikum semuaa!!
Apa khabar? sihat?
Nana nak cerita 1 benda ni...
Cepat3...Fokus hehehe
Nana tau ramai dikalangan student ni
Dia nak cari side income? BETOL tak?
Tipu la kalau tak nak side income...
TAPI kan...Ade ke side income yang dtg bgolek je kat kite?
Takde kan? Kita kna la usaha sama...

Dulu nana pun asyik "kering" je...Kalau student mesti dia faham
"kering" maggi la jawabnya..Ye dak?
Ok2 nana nak cerita ni...
Kalau ade sape2 nak side income sikit
Boleh la add wechat nana
ID : FarahNanaRuslan
Nanti nana bole explain lebih lanjut...
Tapi kan...Elehhh mesti ramai kata...
Nana ni side income2 ni mesti MLM...
OMGGGGG!!!!!
Tak main la MLM abg2 akak2 adik2 pakcik2 makcik2 dan seangkatan dengannya
Nana pun bukan la orang berada....
Biasa la nak jugak kan cari income sikit tolong mak ayah
DIMANA ADA KEMAHUAN DISITU ADA JALAN..
Nana pun guna tulang empat kerat nana la cari rezeki
Mana la ada rezeki turun dari langit ye dak?
Semua kena ada usaha...Nak ubah diri kita

Kalau bukan kita ubah diri kita sapa lg nk ubah ye dakk??
Nana offer side income ni bukan untuk student je
Kalau ada surirumah yang nak cari duit lebih pun bole..
Yang penting usaha kita tu...
Nak ubah n nak cari duit lebih...
ALLAH suruh kita berikhtiar mencari selagi kita mampu
Kenapa tidak kita berubah ke arah itu?

OK2!! Sapa2 berminat nak ada side income..
Ade la lebih duit sikit tu...Jangan lupa add wechat nana k
Kalau nk add fb pun boleh...Add je fb..PM kat fb nana
Fb nana ade kat side tepi blog ni...
Kat twitter pun boleh...
NANA PUN BERMULA DARI BAWAH...
MANA ADA TERUS GEDEBUK DAPAT KAN...
Jom sama2 kita bergerak..

NAK BERJAYA KENA ADA USAHA
TAKDAK USAHA MACAM MANA NAK BERJAYA
UNTUK LEBIH LANJUT
Wechat : FarahNanaRuslan
Twitter : @FarahNanaRuslan
FB : FARAH NANA RUSLAN
Insta : @nanaruslan 

PM DULU K...

Thursday, January 8, 2015

Sepetang bersama AZZAM SHAM

Assalamualaikum semua...
Ha!! Pengumuman
Kami Azzam's Big Family ada buat event
Kepada peminat2 Azzam Sham
Boleh la join program ni
SEPETANG BERSAMA AZZAM SHAM







Details adalah seperti berikut :
LOKASI                                        : PAPPARICH LAKEFIELDS,                                                                 SUNGAI BESI, KUALA LUMPUR.

TARIKH                                      : 17HB JANUARI 2015 (Sabtu)

MASA                                          : 4-6 petang.

BAYARAN & PENDAFTARAN: AC MAYBANK YUSZHAM ENTERPRISE
                                                 NO: 5644 4550 3832
TEMPAH SEGERA TEMPAT TERHAD.


BAYARAN                                     : RM20 SETIAP SEORANG (DOOR GIFT DISEDIAKAN)

DAFTAR NAMA & IC NO: HANTAR KE : WHATSAPP 016-6005547 (IBU YUSNITA
                                                                       : WECHAT : ibu_yusnita

TARIKH TUTUP PENDAFTARAN : 11HB JANUARI 2015

MAKANAN DAN MINUMAN TIDAK DISEDIAKAN...SILA BUAT PESANAN SENDIRI DI SANA NANTI...JUMPA DI SANA....

p/s : bayaran tidak akan dikembalikan sekiranya pembatalan dibuat..

Jom2 ape lagi...Kepada peminat2 Azzam Sham dinegeri2 lain saba k...InsyaAllah Azzam akan ke sana nanti :)
JOM3!!
Boleh jugak Ke FB officially ABF ---- > AZZAM's BIG FAMILY
Atau bole ke FB Nana untuk sebarang pertanyaan!! :)