Wednesday, February 4, 2015

Nak cari side income? PM laju2 kat nana

Assalamualaikum semuaa!!
Apa khabar? sihat?
Nana nak cerita 1 benda ni...
Cepat3...Fokus hehehe
Nana tau ramai dikalangan student ni
Dia nak cari side income? BETOL tak?
Tipu la kalau tak nak side income...
TAPI kan...Ade ke side income yang dtg bgolek je kat kite?
Takde kan? Kita kna la usaha sama...

Dulu nana pun asyik "kering" je...Kalau student mesti dia faham
"kering" maggi la jawabnya..Ye dak?
Ok2 nana nak cerita ni...
Kalau ade sape2 nak side income sikit
Boleh la add wechat nana
ID : FarahNanaRuslan
Nanti nana bole explain lebih lanjut...
Tapi kan...Elehhh mesti ramai kata...
Nana ni side income2 ni mesti MLM...
OMGGGGG!!!!!
Tak main la MLM abg2 akak2 adik2 pakcik2 makcik2 dan seangkatan dengannya
Nana pun bukan la orang berada....
Biasa la nak jugak kan cari income sikit tolong mak ayah
DIMANA ADA KEMAHUAN DISITU ADA JALAN..
Nana pun guna tulang empat kerat nana la cari rezeki
Mana la ada rezeki turun dari langit ye dak?
Semua kena ada usaha...Nak ubah diri kita

Kalau bukan kita ubah diri kita sapa lg nk ubah ye dakk??
Nana offer side income ni bukan untuk student je
Kalau ada surirumah yang nak cari duit lebih pun bole..
Yang penting usaha kita tu...
Nak ubah n nak cari duit lebih...
ALLAH suruh kita berikhtiar mencari selagi kita mampu
Kenapa tidak kita berubah ke arah itu?

OK2!! Sapa2 berminat nak ada side income..
Ade la lebih duit sikit tu...Jangan lupa add wechat nana k
Kalau nk add fb pun boleh...Add je fb..PM kat fb nana
Fb nana ade kat side tepi blog ni...
Kat twitter pun boleh...
NANA PUN BERMULA DARI BAWAH...
MANA ADA TERUS GEDEBUK DAPAT KAN...
Jom sama2 kita bergerak..

NAK BERJAYA KENA ADA USAHA
TAKDAK USAHA MACAM MANA NAK BERJAYA
UNTUK LEBIH LANJUT
Wechat : FarahNanaRuslan
Twitter : @FarahNanaRuslan
FB : FARAH NANA RUSLAN
Insta : @nanaruslan 

PM DULU K...