Tuesday, August 11, 2015

Dropship Agent, Side income, Duit lebih, Bisnes

As salam semua..
Lama tak update blog..
Padahal banyak ja yg dh tulis...Semua masuk dalam draft..
Nak publish tak ter publish... Terok nya bahasa sekarang hahahahah...
Sekarang busy kerja..So jarang2 la update blog...
Update blog pun bila betol2 lapang ja..

Dalam erti kata lain sekarang ni tengah lapang habis la ni hehehe...
Sebab tahun ni banyak sangat event...
Tak terkejar semua event tu...
Ni pun actually ada keja nak buat...
Tapi cari la jugak ruang nak buat entry ni...

Kalau tengok entry pun dah bole agak kan...
Sekarang nana cari sapa nak jadi dropship...
Nana ada jual macam2 baju, handbag, ngan perfume..
Tapi disebabkan kekangan masa tu... Bisnes slow jadinyer..
So sapa yang nak jadi dropship...Bole la pm nana...

Lagi 1 sapa yang nak jadi agen tudung pun bole...
bole register kat SINI
Agen tudung SIMPLE HIJAB!!
Nak jadi agen ni senang ja... Tak yah nk bayar2 bagai..
Tak rugi pun jadi agen tudung... Tekan link tu tuk baca syarat2 dia...
Syarat2 simple sgt2...

Sekarang pun memasing kena buat bisnes tuk cari duit lebih...
Sapa la nak bagi duit kat kita kalau kita tak cari sendiri yedok?
Apa2 pun bole la pm nana...
Jangan risau..Nak tanya ja pun bole...

Sekarang nana buat 3 bisnes

1. Bisnes pakaian, tudung, pin tudung, handbag ngan perfume
2. Agen simple hijab

Sebarang pertanyaan :

Bole add FB nana : FARAH NANA RUSLAN
Wechat nana : FarahNanaRuslan
Whatsapp : 0164851530 ( for bisnes ONLY!)
Insta : @nanaruslan

Rezeki semua dari Allah..
Cepat dan lambat semua DIA yang tentukan..
Kalau kita tak mulakan langkah..
Siapa nak mulakan?