Thursday, December 8, 2016

Nurraysa Beauty


Bismillah..

Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah diberi kesempatan dan menulis balik..
Sebelum-sebelum ni Nana tak sempat nak jenguk pun blog..
Busy dengan kerja and sambung belajar...
Doakan semoga dipermudahkan k urusan Nana...

Sekarang alhamdulillah Nana da sambung kat USM
Dalam Master in Counseling..
Sapa2 rasa nak share atau tanya pendapat boleh la contact Nana..
Nana : 017 450 7241 @ Di bilik Kaunseling PPIP USM
FB pun boleh : Farah Nana Ruslan <-- je="" link="" ni..="" p="" tekan="">
Sebenarnya Nana buat entry ni nak cerita pasal Nurraysa Beauty
Alhamdulillah Nana da pakai dari bulan 5 hari tu..
Dah dekat 7 bulan Nana pakai Nurraysa Beauty


Produk Nurraysa Beauty ni dia

~ Mesra Wudhuk
~ Mesra solat
~ No silikon
~ Produk Islam

Sekarang Nurraysa Beauty ada buat Year End Sale..














Nak tahu kelebihan dan macam mana cara penggunaan Nurraysa Beauty?
Boleh pm nana k 
WhatsApp : 017 450 7241

Nanti ada masa terluang Nana share lagi testimoni dan produk-produk Nurraysa Beauty yang lain k
In sha Allah
Assalamualaikum...



Friday, April 22, 2016

Nana's Gallery..Do support us!!

Assalamualaikum semua..
Alhamdulillah.. Rezeki Allah..
Nana dah buat page untuk bisnes nana..
Bisnes nana dengan kawan nana (jia)..

In sha Allah doakan bisnes kami semakin berkembang..
Buat yang dah pm untuk dropship..
Nana harap dapat bersabar..
Nana kadang2 balas lambat pm korang...

Do like and share page kami k "NANA'S GALLERY"

"
Assalamualaikum semua
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Terima kasih like dan share page kami NANA'S GALLERY..
👓 Supaya anda semua lebih jelas.. Kami menjual :
🌱Shawl
🔹Hannah instant shawl
🔹Soleha instant loose hijab
🔹Nawfa instant premium hijab
🌱Jenis cotton
🔹Korea silk
🔹Dubai silk
🔹Italy
🔹Plain sateen
🔹English/Japanese cotton
🌱Skirt
🔹Flare skirts
🔹Pencil skirts
🌱Jubah
🌱Baju muslimah (wudhuk friendly) dan
🌱Pelbagai pakaian lain
✅Disini juga kami ingin beritahu anda cara2 pembelian supaya lebih mudah urus niaga dijalankan ❣
1⃣Print screen gambar barang yang anda mahu
2⃣Serta kan kod dan warna
dan
3⃣ PM kami di page NANA'S GALLERY
In sha Allah kami akan balas secepat yang mungkin..
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Waktu urus niaga kami dari :
🕙 10 pagi - 10 malam 🕙📴
Penghantaran :
📮📦 Setiap hari kecuali cuti am
❓Sebarang pertanyaan anda bole terus PM atau WhatsApp kami sahaja..
📵 No calls
Sekian.. 💕
Selamat berurus niaga bersama kami... "

In sha Allah kami akan kembangkan lagi bisnes kami..
Doa kan kami... 

Tuesday, August 11, 2015

Dropship Agent, Side income, Duit lebih, Bisnes

As salam semua..
Lama tak update blog..
Padahal banyak ja yg dh tulis...Semua masuk dalam draft..
Nak publish tak ter publish... Terok nya bahasa sekarang hahahahah...
Sekarang busy kerja..So jarang2 la update blog...
Update blog pun bila betol2 lapang ja..

Dalam erti kata lain sekarang ni tengah lapang habis la ni hehehe...
Sebab tahun ni banyak sangat event...
Tak terkejar semua event tu...
Ni pun actually ada keja nak buat...
Tapi cari la jugak ruang nak buat entry ni...

Kalau tengok entry pun dah bole agak kan...
Sekarang nana cari sapa nak jadi dropship...
Nana ada jual macam2 baju, handbag, ngan perfume..
Tapi disebabkan kekangan masa tu... Bisnes slow jadinyer..
So sapa yang nak jadi dropship...Bole la pm nana...

Lagi 1 sapa yang nak jadi agen tudung pun bole...
bole register kat SINI
Agen tudung SIMPLE HIJAB!!
Nak jadi agen ni senang ja... Tak yah nk bayar2 bagai..
Tak rugi pun jadi agen tudung... Tekan link tu tuk baca syarat2 dia...
Syarat2 simple sgt2...

Sekarang pun memasing kena buat bisnes tuk cari duit lebih...
Sapa la nak bagi duit kat kita kalau kita tak cari sendiri yedok?
Apa2 pun bole la pm nana...
Jangan risau..Nak tanya ja pun bole...

Sekarang nana buat 3 bisnes

1. Bisnes pakaian, tudung, pin tudung, handbag ngan perfume
2. Agen simple hijab

Sebarang pertanyaan :

Bole add FB nana : FARAH NANA RUSLAN
Wechat nana : FarahNanaRuslan
Whatsapp : 0164851530 ( for bisnes ONLY!)
Insta : @nanaruslan

Rezeki semua dari Allah..
Cepat dan lambat semua DIA yang tentukan..
Kalau kita tak mulakan langkah..
Siapa nak mulakan?